Bedrijfsmassage

Massages op de werkvloer (bedrijfsmassage)

Massage op de werkvloer, een heerlijke manier om even op te laden, spanning los te laten en weer met frisse energie aan het werk te gaan. Het vermindert de kans op klachten die gerelateerd zijn aan hoge werkdruk, stress en lang achter de computer werken zoals schouder, arm en rug pijnen. Een korte massage tussen de bedrijven door werkt motiverend bij werknemers en vergroot het gevoel van waardering. Door middel van de massage wordt men bewuster van zijn lichaam en kan men zich gemakkelijker ontspannen. Al met al een super manier om de werksfeer en motivatie op hoog peil te houden.

Stoelmassage: is een massage van 20 à 30 minuten geconcentreerd op het gebied van schouder, nek, armen en rug. Het wordt door de kleding heen gegeven en op een speciaal ergonomische stoel. Na de massage voelt men zich weer opgeladen en fris, en zijn de spieren en de geest meer ontspannen.

Prijs: 20 minuten € 20,= exclusief BTW kijk voor meer info over tarieven en aanbiedingen bij tarieven

Stoelmassage kosten zijn bedrijfskosten en zijn daardoor ook gedeeltelijk aftrekbaar voor de belasting. Zie bijlage. Eventueel zijn er proefmassages mogelijk om te kunnen toetsen of de massage naar de verwachting is.